Dru Yoga

ENERGETISCHE MASSAGE

Zachte bewegingen

Energetische massage bestaat uit zacht masserende bewegingen en lichte strelingen over de reflexzones van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd. Het is een zachte massagevorm met verbazingwekkende resultaten, geschikt voor jong en oud.
Langs de lijn van de wervelkolom die we masseren liggen naast de zenuwbanen, (volgens de yogatraditie) ook de 7 hoofdchakra’s.
Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam die veel invloed hebben op hoe we ons voelen en hoe we handelen. Ieder chakra heeft zijn eigen werking en beïnvloeding op emoties en gedrag.

Evenwicht

Door met de massage deze reflexzones van de chakra’s te masseren op voeten, handen en hoofd, gaan zij beter functioneren en worden ze meer met elkaar in evenwicht gebracht. Hierdoor kan iemand zich mentaal sterker gaan voelen, weet beter wat hij/zij wil en durft hier ook voor uit te komen en ernaar te handelen. Het kan helpen emoties (door trauma van bijvoorbeeld verlies of scheiding) te verwerken en kan ervoor zorgen dat men zich sterker, energieker en evenwichtiger voelt. Mensen komen weer in hun eigen kracht te staan.

Diepe ontspanning

Als je je overgeeft aan de behandeling kun je in een hele diepe ontspanning (tussen slaap en waakfase) komen wat een helend effect heeft op lichaam en geest omdat alle energieën in het lichaam in balans worden gebracht. Op een zachte en veilige manier kunnen bepaalde indrukken verwerkt worden tijdens de massage (of de dagen er na).

Bij energetische massage blijft de kleding aan, alleen de sokken gaan uit. Ook wordt er  over het haar gemasseerd en gewreven. Na de massage wordt er kruidenthee of water gedronken om afvalstoffen af te voeren.

Energetische Massage met meditatiemuziek op de achtergrond, tarief 45 euro voor circa 50 minuten. Afspraak via email: info@druyogametsaskia.nl

Dit zal sluiten in 0 seconden