Dru Yoga

OVER MIJ
SASKIA DA SILVA-EVERAERT

SINDS 2003

In 2003 heb ik kennis  gemaakt met yoga. Ik voelde dat dit mij goed deed en ben verschillende yogavormen gaan uitproberen. In 2010 kwam ik in aanraking met de zachte, maar krachtige yogavorm: DRU. Deze compassievolle yogavorm had veel meer uitwerking op mijn lichaam en geest. Door synchronisatie van ademhaling en beweging kwam ik van mijn chronische hyperventilatie af. Ik merkte na verloop van tijd dat mijn vitaliteit toenam en dat ik op alle fronten in mijn leven vooruitgang boekte. Ik had ontzettend veel meer zin in mijn leven gekregen… Door zo iets simpels te doen als iedere week naar Dru yogales te gaan. Door middel van intenties te zetten bij mijn yoga beoefening heb ik al mijn belemmerende overtuigingen aan de kant kunnen zetten. Op veel vlakken in mijn leven merkte ik verbetering en verdieping. Nu voel ik een soort verbondenheid en vertrouwen in het leven als nooit tevoren.

VOEL JE OOK BETER

Dit geweldige gevoel wil ik dan ook graag met anderen delen door middel van mijn yogalessen. Ik kan soms met mijn dochter een uurtje yoga gaan doen en dan merken we ineens dat we al 3 uur bezig zijn!! Heerlijk die flow, ik geniet daar intens van. Naast yogalessen geef ik ook helende massages, waardoor je in een hele diepe ontspanning kunt komen en daardoor tot bepaalde inzichten over jezelf kunt komen.

VERGROTEN BEWUSTZIJN

Mijn hart gaat uit naar mensen helpen zich meer bewust te worden van hun lichaam en geest, hoe die elkaar kunnen beïnvloeden.

Ik nodig je uit om een proefles te komen doen op de boerderij in Soest of in Baarn. Voel je welkom en maak een afspraak.

Dit zal sluiten in 0 seconden